Hout 1212

Ontstaan uit liefde voor het vak!

We vinden hout het mooiste materiaal dat er is. Hout heeft veel mooie eigenschappen, waardoor je het bijna overal kunt toepassen. Omdat hout een natuurproduct is, is geen plank hetzelfde. Ieder object krijgt hierdoor zijn eigen uitstraling.

Door onze jarenlange ervaring in het verwerken van hout, hopen we onze klanten blijvend te verrassen. Dit doen we door gebruik te maken van eigen ontwerpen. Al onze objecten zijn met de handgemaakt, en zullen slechts in kleine aantallen te verkrijgen zijn.

Hout 1212 verzorgd maatwerk meubelen voor ieder interieur. Ben je opzoek naar een meubel met de juiste afmetingen? We maken de meubels op de gewenste maat.

Heb je een eigen ontwerp of een afbeelding van een meubel dat je graag wilt laten maken? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Tijden veranderen, wat inhoudt dat mensen bewuster worden in het maken van keuzes in materialen. Hout 1212 doet dat ook en zal hout gaan verwerken dat er eigenlijk al een heel leven op heeft zitten. Dit doorleefde hout vertelt een verhaal, omdat het is getekend door de jaren heen. Dit hout zal onze handgemaakte objecten nog unieker maken. We zullen blijvend op zoek gaan naar de mooiste stukken hout om te bewerken.

Ben je op zoek naar een exclusief ontwerp, wat gemaakt is met veel liefde voor het vak? Dan ben je bij Hout 1212 aan het juiste adres. Spreekt ons verhaal je aan en ben je benieuwd naar wat we maken? Bekijk onze online winkel en laat je inspireren. Zit het gezochte object er niet bij? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Pinterest. Hier plaatsen we altijd de nieuwste ontwerpen.

Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag. Mail naar info@hout1212.nl.